- За какво точно си давате парите?

- Какво получавате при нас?

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

За какво точно си давате парите, когато се запишете в някоя от всички езикови школи?

Отговорът разбира се е "за да научите езика". Голяма част от хората които започват курсове не могат да преценят коя точно услуга ще е най - добра и полезна за тях. Най - голямата грешка която можете да направите е да изберете своята езикова школа защото е много евтина или пък защото е скъпа и следователно най - добрата.

Ще Ви дам пример как евтиното Ви излиза скъпо и как скъпото Ви излиза още по - скъпо. Когато се запишете в някоя много евтина езикова школа, то Вие или сте в много голяма група (където няма да научите почти нищо, защото да се обърне индивидуално внимание на 7-8 души и нагоре, е просто невъзможно за учителя), или се плаща малко на учителите, което води неминуемо до по - лошо качество на преподаване. Най добрият баланс между цена и качество е група от 2-4 души. Дори е полезно да сте в група, а не сам, защото няма да се оставяте на "течението", а един друг ще се дърпате напред.

Някои езикови школи пък надуват изкуствено цените, защото там се преподавало само от чужденци и само на чуждия език (тъй като учителя не знае български). Ами това е много хубаво, само че когато искате да си усъвършенствате езика, но дали ще Ви е приятно да дадете 1000 - 1500 лв. да сте в голяма група и да сте се записали на някое от началните нива, а учителя Ви да не може да обясни дори и най - елементарните неща, защото не знае две думи на български?

Другото важно нещо, на което трябва да обърнете внимание при подбора на езикова школа са учебниците по които се преподава. Ако случайно искате да учите английски и Ви предложат системата New Headway преминете директно към следващата школа. Защо? Ами защото въпреки, че е най - разпространен, този учебник е стар и неактуален както на лексикално ниво, така и като методология на преподаване. Уверете се че учебниците са нови и модерни ако не искате да учите език отпреди 20-30 години и си купете учебниците сами, защото в повечето езикови школи си слагат голяма надценка. По възможност е добре учителите Ви да са млади, защото те са тези които ще Ви обърнат внимание когато имате въпроси или езика Ви трябва за нещо специфично и е много по вероятно да са по - наясно от своите възрастни колеги.

И последно, но едно от най - важните неща е продължителността на курса. Повечето езици са разделени на 6 нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2). Средно статистически едно ниво може да се вземе за 60 уч. часа. На много места продължителността на курса е удвоена за да се печели повече, а цената на час остава изкуствено ниска.

Какво получавате при нас?

- Индивидуално внимание и обучение съобразено с вашите нужди.
- Модерни учебни системи и млади амбициозни преподаватели, които имат способностите да Ви обучат добре.
- Изгодни цени без надценки и шмекеруване на дребно.
- Постоянни промоции.

Защо? Защото ние ценим своите клиенти.

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.