- Английски език - общ

- Английски за работа в различни професии

- Бизнес английски

- Английски за ученици

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

Езиков център Логиста работи с учебните системи на някои от най-утвърдените издателства. Учебните системи са подбрани така, че да предлагат модерни и увлекателни теми, много възможности за общуване и разнообразни упражнения, като в същото време са достъпни за всеки учащ. Учебниците ни са съвсем нови и актуални, за да са максимално полезни при работа, помощ при обучениe, развлечения или при пътуване в чужбина.

Английски език - общ

Система: Еlevator International (Изд.: Richmond Publishing)

Elevator International обхваща четири нива от A1 до B2 съобразени с Общата европейска езикова рамка. Системата е идеална за всички, които търсят ясни учебни цели, динамични уроци и изобилие от интересен материал за устни дискусии. Към всеки учебник има диск с интерактивни упражнения, както и книжка с резюме на граматиката от всяка учебна единица. Към всеки учебник има и прилежаща учебна тетрадка с аудио диск. Учебникът е подходящ както за младежи, така и за възрастни.

Английски за работа в различни професии

Езиков център Логиста предлага курсове по английски език съобразени с Вашата професия. Материалите са специално подбрани да отговарят на терминологията, от която се нуждаете. Курсовете са както за начинаещи, така и за напреднали. Предлагаме курсове за сферата на ресторантьорството, хотелиерството, хранително-вкусовата промишленост, търговията, медицинското обслужване, корабен английски и други.

Бизнес английски

Система: Total Business (Изд.: Summertown Publishing)

Total Business е учебник написан от експерти в международните бизнес среди и предлага подробен подглед към бързо развиващия се бизнес. Системата подготвя за работа в международна среда, като засяга теми от международно значение, държави, култури и бизнес среди, където английският е говорим език между хора от различни националности. Total Business е подходящ както за фирмено обучение на персонал, така и за подготовка на студенти подготвящи се работното място. Курсът с Total Business удовлетворява изискванията на Общата европейска езикова рамка за нивата А2-C1, както и подготвя за изпити BEC.

Английски за ученици

Системи: World Wonders и Link Up (Изд.: Heinle)

В зависимост от целта на курса, ние се събразяваме с всеки курсист и училищната учебна система. За извънкласна дейност работим с учебниците World Wonders и Link Up. Те са разработени съвместно с National Geographic, които сa предоставили автентичен текстов и снимков материал. Системите обхващат четири нива от A1 до B2. Освен езиковата култура, тези системи са насочени и към обогатяване на общата култура на учащите. Те са нови и актуални, увлекателни и предоставят разнообразие от теми и интерактивни дейности.

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.