- Немски език - общ

- Немски за работа в различни професии

- Бизнес немски

- Немски за ученици

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

Езиков център Логиста работи с учебните системи на някои от най-утвърдените издателства. Учебните системи са подбрани така, че да предлагат модерни и увлекателни теми, много възможности за общуване и разнообразни упражнения, като в същото време са достъпни за всеки учащ. Учебниците ни са съвсем нови и актуални, за да са максимално полезни при работа, помощ при обучениe, развлечения или при пътуване в чужбина.

Немски език - общ

Система: Schritte International (Изд.: Hueber Verlag)

Schritte International обхваща три нива от A1 до B1 съобразени с Общата европейска езикова рамка. Подходяща е както за възрастни, така и за младежи. Системата засяга актуалните теми, с които един чужденец би се сблъскал в немскоговоряща страна и предлага разнообразни и интересни материали за упражнение както на писмените, така и на комуникативните умения. Всяко ниво се състои от два учебника, всеки с интегрирана учебна тетрадка и диск. Преминаването успешно на Schritte International 5 и 6 подготвя за изпит Zertifikat Deutsch.

Немски за работа в различни професии

Езиков център Логиста предлага курсове по немски език съобразени с Вашата професия. Материалите са специално подбрани да отговарят на терминологията, от която се нуждаете. Курсовете са както за начинаещи, така и за напреднали. Предлагаме курсове за сферата на ресторантьорството, хотелиерството, хранително-вкусовата промишленост, търговията, медицинското обслужване, корабен немски и други.

Бизнес немски

Система: Alltag, Beruf & Co. (Изд.: Hueber Verlag)

Alltag, Beruf & Co. е една съвсем нова система насочена изцяло към немския, който ще Ви трябва при административна работа. Обхваща нива A1 до B1 съобразени с Общата европейска езикова рамка. Курсът е подходящ за всички, които се подготвят за работа в чужбина или в България, където работният език е немският. Освен работните теми, всеки урок има част засягаща ежедневния живот и интересни въпроси, с които се сблъскваме всеки ден. Всяко ниво на Alltag, Beruf & Co. се състои от по два учебника, всеки с интегрирана учебна тетрадка и аудио диск към тетрадката. Успешното завършване на курса с учебници Alltag, Beruf & Co. 5 и 6 подготвя за изпит Zertifikat Deutsch.

Немски за ученици

Системи: Lagune, Ideen, Planet, Planetino (Изд.: Hueber Verlag)

В зависимост от целта на курса, ние се събразяваме с всеки курсист и училищната учебна система. За извънкласна дейност работим с учебниците Ideen (нива A1-B1), Lagune (нива А1-В1), Planet (нива А1-B1), Planetino на издателство Hueber Verlag.

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.