- Френски език - общ

- Френски за работа в различни професии

- Френски за ученици

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

Езиков център Логиста работи с учебните системи на някои от най-утвърдените издателства. Учебните системи са подбрани така, че да предлагат модерни и увлекателни теми, много възможности за общуване и разнообразни упражнения, като в същото време са достъпни за всеки учащ. Учебниците ни са съвсем нови и актуални, за да са максимално полезни при работа, помощ при обучениe, развлечения или при пътуване в чужбина.

Френски език - общ

Система: Echo (Изд.: Cle International)

Echo е нова, увлекателна и модерна учебна система издадена от авторите на много успешния в миналото учебник Panorama. Поставя се акцент върху четирите умения - четене, писане, слушане и разговор, интегрирани по начин, който дава на курсистите граматически знания и лексикални умения от съвременния френски език. Материалите подготвят учащия за запознаване с френската култура и начин на живот. Учебната система е подходяща за всички, които желаят да научат френски или да дообогатят своите знания. Учебната система Echo е изцяло съобразена с Общата европейска езикова рамка и обхваща нива от A1 до B2.

Френски за работа в различни професии

Езиков център Логиста предлага курсове по френски език съобразени с Вашата професия. Материалите са специално подбрани да отговарят на терминологията, от която се нуждаете. Курсовете са както за начинаещи, така и за напреднали. Предлагаме курсове за сферата на ресторантьорството, хотелиерството, хранително-вкусовата промишленост, търговията, медицинското обслужване, корабен френски и други.

Френски за ученици

В зависимост от целта на курса, ние се събразяваме с всеки курсист и училищната учебна система. За извънкласна дейност работим с учебници на издателство Cle International.

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.