- Холандски език - общ

- Холандски за работа в различни професии

- Холандски за ученици

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

Езиков център Логиста работи с учебните системи на някои от най-утвърдените издателства. Учебните системи са подбрани така, че да предлагат модерни и увлекателни теми, много възможности за общуване и разнообразни упражнения, като в същото време са достъпни за всеки учащ. Учебниците ни са съвсем нови и актуални, за да са максимално полезни при работа, помощ при обучениe, развлечения или при пътуване в чужбина.

Холандски (нидерландски) език - общ

Система: Vanzelfsprekend (Изд.: ACCO)

Vanzelfsprekend, Nederlands Voor Anderstaligen е новата и преработена през 2009 година, версия на успешния учебник по нидерландски език Vanzelfsprekend. В момента това е една от най - добрите и модерни системи за изучаване на нидерландски (холандски) език. Тя обхваща нивата от А1 до B2 според Общата европейска езикова рамка. Основавайки се на успеха на "Vanzelfsprekend", системата запазва методическата яснота и лекота на курса. Поставя се акцент върху комуникативния, лексикален и граматически език. Текстовете са автентични и съвременни, обхващащи разнообразни теми.

Холандски (нидерландски) за работа в различни професии

Езиков център Логиста предлага курсове по холандски език съобразени с Вашата професия. Материалите са специално подбрани да отговарят на терминологията, от която се нуждаете. Курсовете са както за начинаещи, така и за напреднали. Предлагаме курсове за сферата на ресторантьорството, хотелиерството, хранително-вкусовата промишленост, търговията, медицинското обслужване, корабен холандски и други.

Холандски (нидерландски) за ученици

В зависимост от целта на курса, ние се събразяваме с всеки курсист и училищната учебна система. За извънкласна дейност работим с учебници на издателство ACCO.

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.