- Какво предлагаме

- Езици, учебни системи, условия на записване

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

Kakvo predlagame

Ezikov centur Логиста, гр. Varna предлага ezikovi kursove po angliiski ezik, nemski ezik, ispanski ezik и frenski ezik. Ezikovite kursove са с различна продължителност. Предлагат се кратки ezikovi kursove от 30 учебни часа и стандартни ezikovi kursove от 60 учебни часа (продължителността на един учебен час е 45 минути). Едно посещение на ezikov kurs е от два учебни часа, така че при 3 посещения един стандартен ezikov kurs се завършва за около 6 седмици. За тези от Вас, които не разполагат с много време предлагаме и извънредни ezikovi kursove от по 10 и 20 учебни часа. Обучението по всички езици се извършва индивидуално или в малки групи. Групите са или от 2-4 курсисти или от 5-8 курсисти. Всички ezikovi kursove се провеждат от понеделник до петък като се съобразяваме с желанията и свободното време на курсистите. Преподавателите ни са високо квалифицирани и мотивирани да Ви помогнат да постигнете желаните от Вас резултати. За разлика от повечето ezikovi shkoli, ezikov centur Логиста съобразява учебните материали с най-новите тенденции в развитието на езиците и работим с модерни и увлекателни учебни системи.

Angliiski ezik

По общ angliiski ezik работим с учебната система Elevator International (2008) на издателство Richmond. Тя е изцяло съобразена с Общата европейска езикова рамка и завършването й подготвя успешно за изпит FCE. Учебната система po biznes angliiski е Total Business (2010) на издателство Summertown Publishing. Завършването на системата подготвя за сертификат BEC Higher. Предлагаме също така ezikovi kursove po angliiski ezik за различни професии, интервюта за работа в страната и чужбина, koraben angliiski, както и подготовка за Marlin тест. За учащи разботим с учебни системи разработени от издателство Heinle съвместно с National Geographic – World Wonders (2010) и English Explorer (2011). Съобразяваме се съшо с училищните учебни системи при помощ в училище.

Nemski ezik

По общ nemski ezik работим с учебните системи Schritte International (2006) и Em Neu (2008) на издателство Hueber. Те са изцяло съобразени с Общата европейска езикова рамка и завършването на Schritte International 6 и подготвя успешно за изпит Zertifikat Deutsch, а на Em Neu за изпити DSH и ZMP. Учебната система po biznes nemski е Alltag, Beruf & Co (2010) на издателство Hueber. Завършването на системата подготвя за Zertifikat Deutsch. Предлагаме също така ezikovi kursove po nemski ezik за различни професии, интервюта за работа в страната и чужбина, koraben nemski. За учащи разботим с учебни системи Lagune (2006), Ideen (2008), Planetino(2008). Съобразяваме се съшо с училищните учебни системи при помощ в училище.

Ispanski ezik

По ispanski ezik се заложили на най-успешната система по ispanski ezik за чужденци Nuevo VEN (2008) на издателство Edelsa обхващаща нива A1-B2 по Общата европейска езикова рамка, тази учебна система е подходяща както за възрастни, така и за младежи. Предлагаме също така ezikovi kursove po ispanski ezik за различни професии, интервюта за работа в страната и чужбина, koraben ispanski. За учащи се съобразяваме с училищните учебни системи.

Frenski ezik

По frenski ezik работим с най-новата учебна система на издателство CLE International, френската учебна система Echo (2008). Тя е подходяща за младежи и възрастни и е изцяло съобразена с Общата европейска езикова рамка. Предлагаме също така ezikovi kursove po frenski ezik за различни професии, интервюта за работа в страната и чужбина, koraben frenski. За учащи се съобразяваме с училищните учебни системи.

Kato zakliuchenie

Скоро може да очаквате и нови ezikovi kursove от нас. Проверявайте нашия уебсайт за актуални промоции, запишете се онлайн, за да получите отстъпка или си направете bezplaten online vhodiasht test po angliiski ezik. Какъвто и ezikov kurs да изберете ezikov centur Логиста, гр. Varna гарантира за Вашата чудесна подготовка! Станете част от глобализиращия се свят и общувайте свободно на всички континенти! Нашата ezikova shkola ще Ви покаже пътя на знанието. Очакваме Ви!

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.