- За стихосбирката

- За представянето

За нас Курсове Цени Тестове Записване Преводи Контакти
Възползвайте се от нашите промоционални цени от 15 май до 15 юни!

За стихосбирката

Произведенията на младата поетеса носят висока художествена стойност, отбелязват едно израстване и развитие в темите, които вълнуват младото поколение, както и на художествените похвати използвани в пресъздаването на емоциите и лутанията на лирическия аз. Замисълът на стихосбирката е да пресъздаде търсенията на неопитния млад човек в едновременно враждебния, но и омайващ свят на непознатото в сблъсъка му с вътрешните терзания на душата. Цикличността на стихосбирката завърта колело на пътешествието към опознаване на самия себе си, препятствията пред мислите и желанията, разочарованията от външния свят и светлината, която зове към началото, към познатото и родното. Веднъж намерена утехата обаче не води към край на пътуването, а продължава да се пръска в палитра от нови изживявания и впечатления, което всъщност предоставя един всеразгръщащ се свят, преливащ от тук и сега до миналото и стремящ се към бъдещето.

За представянето на стихосбирката

Събитието се проведе на 23.10.2010 година в зала Радио Варна с участието на много официални гости и медии, включително с представители на Община Варна, Езиков център Логиста, Съюза на българските писатели и Общински детски комплекс Варна. С уникална атмосфера и настроение отпразнувахме един празник на културата и поезията, който ни поднесе Милена Костадинова.

Самото представяне беше осъществено с подкрепата на Езиков център Логиста и Община Варна, като проект за кандидатурата на Варна за европейска столица на култура. За чудесното преживяване благодарим на младата поетеса и и пожелаваме да покори и най - недостижимите върхове на своите мечти, защото именно от такива млади, талантливи и амбициозни хора има нужда културния живот, не само във Варна, а и в цяла България.

На добър час!

Екипът на Езиков център Логиста

Избери своя курс
Онлайн записване
Промоции
Онлайн записване
Запиши се онлайн, харесай нашата фейсбук страница и получаваш 5% отстъпка от цената на курса си.
Доведи приятел
Доведи приятел, който да започне в група с теб и ще получиш 10% отстъпка от цената на курса си.